StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти собаку

14 березня 2024, 05:55оновлено 15 березня, 03:19
11137
Розгадайте цікаву, зовсім не складну, але дуже хитру головоломку - на зображенні потрібно виявити собаку, яка сховалася серед безлічі овець.
Загадка
Знайдіть собаку серед овець за 3 секунди / Jagranjosh

Часом головоломки стають гарним способом, щоб трохи розслабитися і переключитися. Оптичні ілюзії можна розгадувати як із друзями, так і в родинному колі. Задачки допоможуть провести час весело і з користю. Цього разу нам потрібно знайти собаку серед овець.

Головоломка від Jagranjosh досить проста, щоб її розгадати, потрібно просто уважно розгледіти картинку. Автори ілюзії прагнуть нас заплутати.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 5 секунд знайти мишку

відео дня

На малюнку - пасовище, де безліч овець. Нам потрібно знайти серед них собаку, який добре сховався.

Дається лише 3 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете собаку / Jagranjosh

Не вдалося знайти собаку? Ловіть підказку: подивіться праворуч і там ви побачите собаку, який стоїть між двох овець. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо вдалося знайти собаку, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти оленя за 7 секунд. Тварина сховалася за одним із дерев, потрібно швидко її відшукати.

Також у нас є головоломка для тих, у кого зір яструба. Серед великої кількості різних предметів, які зображені на малюнку, потрібно відшукати Ейфелеву вежу. Дається лише 11 секунд.

А ще можна розгадати головоломку, де треба за 5 секунд знайти будиночок. На малюнку велика кількість однакових будиночків. Потрібно швидко знайти той, який зовсім не схожий на інші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти