StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 3 секунди знайти лисицю

23 лютого 2024, 05:30оновлено 23 лютого, 22:28
37981
Розгадайте головоломку для справжніх детективів - на зображенні, де безліч персонажів, потрібно знайти лисицю, яка дуже добре сховалася від усіх.
Головне
Знайдіть лисицю лише за 3 секунди / Jagranjosh

Коли хочеться урізноманітнити будні на роботі і відволіктися від звичної рутини, можна спробувати порозгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають потренувати уважність і креатив. На цей раз нам потрібно розгадати детективну головоломку, де потрібно знайти лисицю.

Головоломка від Jagranjosh непроста, але дуже захоплююча. Багата сюжетна лінія змусить задуматися, де ж все-таки лисиця. Зображено одразу декілька персонажів, щоб максимально вас заплутати.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 9 секунд знайти яблуко

відео дня

На малюнку – мисливці на конях, поруч з одним з них три собаки. Поблизу мисливця знаходиться лисиця. Її нам і належить знайти.

Дається лише 3 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на зображення, і ви знайдете лисицю / Jagranjosh

Не вдалося знайти лисицю? Уважно дивіться на малюнок: лисиця позаду мисливця, який зображений прямо по центру. Вона крадеться біля дерева. Правильна відповідь обведена в червоний кружечок.

Розгадка
Якщо знайшли лисицю, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 11 секунд знайти морквину. Доведеться дуже уважно вивчити малюнок, щоб зрозуміти, де захований овоч.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого зір, як у яструба. На зображенні безліч вишень. Десь серед них знаходиться помідор, який і потрібно знайти.

А ще у нас є головоломка для тих, у кого дуже хороший зір. Літри E зображені зі смайликами. Серед них є особлива буква, яка відрізняється від інших. Її і потрібно виявити.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти