StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти будиночок

12 березня 2024, 05:30оновлено 13 березня, 00:56
36611
Спробуйте розгадати дуже цікаву і веселу головоломку - на малюнку потрібно відшукати особливий будиночок, який трохи відрізняється від інших.
Загадка
Знайдіть будиночок за 5 секунд / Jagranjosh

Якщо втомилися від нудної рутини та звичних буднів на роботі, спробуйте розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають потренувати мозок і трохи переключитися, просто розвантаживши думки. Цього разу нам потрібно знайти особливий будиночок.

Головоломка від Jagranjosh досить проста, але розгадати її насправді не дуже легко. Потрібно спочатку уважно вивчити малюнок, щоб зрозуміти, у чому фішка ілюзії.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 11 секунд знайти помідор

відео дня

На малюнку - безліч будиночків із літерою H. Вони всі майже однакові, крім одного, особливого будиночка, у якого є свої відмінності. Його нам і знадобиться знайти.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти особливий будиночок? Ловіть підказку: особливий будиночок, якщо рахувати зверху, у другому ряду, ліворуч. Відрізняється тим, що на ньому немає літери H вгорі. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо знайшли особливий будиночок, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Спробуйте розгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно за 6 секунд знайти злодія. Лиходій хотів пробратися до будинку, але сховався від собаки, яки його туди не пустив.

Також ви можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого зір, як у орла. Вам знадобиться лише за 7 секунд знайти оленя, який сховався в лісі за одним із дерев.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого зір яструба. На малюнку розкидано безліч предметів. Вам потрібно відшукати загублену наклейку з Ейфелевою вежею лише за 11 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти