StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудова кмітливість: треба за 4 секунди знайти смайлик

26 лютого 2024, 14:47оновлено 27 лютого, 13:35
Спробуйте розгадати цікаву головоломку для найуважніших - на зображенні, де безліч посмішок, потрібно спробувати знайти один сумний смайлик.
головне
Знайдіть сумний смайлик за 4 секунди / Jagranjosh

Кожен з нас шукає способи урізноманітнити своє проведення часу. Хорошим варіантом проведення дозвілля стане розгадка головоломок. До того ж це допоможе потренувати кмітливість і уважність. На цей раз нам потрібно відшукати серед веселих посмішок один сумний смайлик.

Головоломка від Jagranjosh не найпростіша, щоб її розгадати, доведеться уважно розглядати зображення, і лише тоді вдасться розібратися, де ж знаходиться той смайлик, який нам потрібен.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір яструба: треба за 4 секунди знайти літеру Y

відео дня

На зображенні – безліч веселих смайликів, вони всі розташовані один біля одного. Серед них є і сумний смайлик. Його відразу не помітиш, оскільки ілюзія спеціально зроблена так, щоб вас заплутати. Але уважність допоможе розібратися в ситуації.

Дається лише 4 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважною на картинку, і ви знайдете відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти сумний смайлик? Ловіть підказку: він праворуч у верхньому кутку. У смайлика відрізняється посмішка від інших - вона сумна.

Розгадка
Якщо вдалося розгадати головоломку, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Пробуйте розгадувати і інші оптичні ілюзії. Наприклад, можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір. На малюнку, де двоє мисливців на конях і собаки, потрібно швидко знайти лисицю.

Крім того, ви можете спробувати розгадати головоломку, де треба за 11 секунд знайти помідор. На зображенні зображено безліч однакових червоних вишень. Десь серед них сховався помідор, його і належить знайти.

А ще у нас є головоломка для тих, у кого зір, як у орла. Це дуже непроста оптична ілюзія, де слід відшукати морквину серед людей, які фарбують паркан у дворі. Головоломка заплутана, тому складно здогадатися, де ж морквина.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти