StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у орла: треба за 11 секунд знайти морквину

19 лютого 2024, 06:10оновлено 19 лютого, 19:19
49078
Спробуйте розгадати непросту, але вкрай захопливу головоломку - щоб знайти моркву серед людей, які фарбують паркан, потрібно бути дуже уважним.
Головне
Знайдіть морквину за 11 секунд / Jagranjosh

Коли у вас поганий настрій або потрібно переключитися на інші завдання, спробуйте розслабити своє мислення та порозгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають відволіктися і потренувати мозок. Цього разу нам потрібно знайти морквину.

Головоломка від Jagranjosh весела, але розгадати її буде вкрай непросто. Знайти моркву при сюжетній лінії, яка особливо не пов'язана з овочами, стане справжнім викликом. Проте найуважніші люди знайдуть правильну відповідь.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 8 секунд знайти "коня"

відео дня

На картинці - люди, які фарбують паркан біля будинку. Кожен із них зайнятий якоюсь справою. Ваше завдання - відшукати морквину. Дивіться дуже уважно, щоб знайти овоч.

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться на картинку, і ви знайдете морквину / Jagranjosh

Не вдалося знайти морквину? Тоді ловіть підказку: морква вгорі по центру, лівіше від дівчини в білій сорочці. Морквина вбудована в жовту стіну будинку.

Здогадуюсь.
Якщо вдалося знайти морквину, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Спробуйте розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти літеру E за 6 секунд. Потрібна літера зображена фіолетовими та світло-фіолетовими кружечками на жовтому тлі.

Крім того, ви можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. Вам потрібно буде в кімнаті, де безліч речей, знайти яблуко. Дається лише 9 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. У кімнаті, де спить дівчинка, треба відшукати жабу. Розв'язати завдання потрібно за 15 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти