StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 11 секунд знайти помідор

20 лютого 2024, 05:30оновлено 20 лютого, 17:08
91971
Розгадайте дуже цікаву, але вкрай непросту оптичну ілюзію - вам потрібно на малюнку серед безлічі вишень відшукати захований від усіх помідор.
Загадка
Знайдіть помідор за 11 секунд / Jagranjosh

Коли долає втома і рутина, саме час розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії добре чудово тренують логіку, уважність і креативність. Цього разу нам потрібно розгадати складну головоломку з вишнями і помідором.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста, треба відшукати помідор, якого, здавалося б, на зображенні немає. Щоб розгадати ілюзію, слід проявити особливу уважність.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти лисицю

відео дня

На малюнку - безліч вишень. Серед них захований помідор, який нам потрібно знайти. Проблема лише в тому, що помідор теж червоного кольору і схожий на вишню. Тому для того, щоб знайти відповідь, потрібно дуже постаратися.

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка 1
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете помідор / Jagranjosh

Не вдалося знайти помідор? Тримайте правильну відповідь: помідор зліва по центру. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Підказка 2
Якщо знайшли помідор, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Пропонуємо спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, є оптична ілюзія, де треба за 11 секунд знайти морквину. На картинці зображені люди, які фарбують паркан. І десь там вони сховали морквину.

Також ви можете розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. На малюнку, де безліч однакових ананасів, потрібно знайти той, який відрізняється від інших. На розв'язання завдання лише 3 секунди.

А ще в нас є головоломка, де треба за 15 секунд знайти жабу. У кімнаті, де спить дівчинка, є багато іграшок і речей. Але десь також розташована і жаба, яку нелегко відшукати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти