StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти за 8 секунд мавпу

3 квітня 2024, 05:55оновлено 4 квітня, 01:21
Розгадайте цікаву і цікаву, але дуже непросту головоломку - в зоопарку потрібно знайти мавпу, якій вдалося добре сховатися від вашого погляду.
Головне
Знайдіть мавпу за 8 секунд / Jagranjosh

Щоб трохи відволіктися від звичних справ, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають потренувати мозок, трохи розслабитися та гарно провести час у колі сім'ї та друзів. Цього разу нам потрібно відшукати мавпу в зоопарку.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста, щоб її розгадати, потрібно проявити хорошу концентрацію. Мавпу знайти буде вкрай непросто, проте якщо постараєтеся, все вийде.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір, як у орла: треба знайти оленя за 7 секунд

відео дня

На малюнку - сім'я в зоопарку. Чоловік знімає на телефон жирафів, а діти та його дружина спостерігають за тваринами. Десь тут ховається мавпочка, яку вам і потрібно знайти.

Дається лише 8 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете мавпу / Jagranjosh

Не вдалося знайти мавпу? Ловіть підказку: вона в лівій частині малюнка, сховалася від усіх під жовтим листям.

Разгадка
Якщо вдалося знайти мавпочку, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші оптичні ілюзії. Наприклад, головоломку для тих, у кого чудовий зір. Вам потрібно буде знайти особливу сову лише за 6 секунд.

Крім того, можна розгадати головоломку для найвеселіших і найкмітливіших. Серед різнокольорових яєць потрібно знайти курча. Дається лише 6 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого блискучий зір. Потрібно за 5 секунд відшукати особливу мишку, яка відрізняється від інших і ховається на малюнку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти