StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого зір яструба: знайдіть 3 відмінності на малюнках із ведмедиком

18 квітня 2024, 05:50оновлено 18 квітня, 15:47
Спробуйте розгадати веселу, але непросту головоломку - потрібно знайти декілька відмінностей на двох малюнках, де зображений веселий ведмедик на дереві.
загадка
Знайдіть три відмінності за 13 секунд / Jagranjosh

Часом кожному з нас потрібно відволіктися і трохи переключитися. Для цього можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають розслабитися, потренувати мозок і весело провести час у компанії сім'ї та друзів. Цього разу нам потрібно відшукати відмінності на двох малюнках, де зображений коала.

Головоломка від Jagranjosh досить складна, і щоб її розгадати, доведеться уважно розглядати обидва малюнки. Треба зрозуміти, у чому ж відмінності, які візуально так непросто відшукати.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для уважних і кмітливих: треба за 18 секунд знайти літеру N

відео дня

Показано два малюнки. На обох зображений усміхнений ведмедик, який лізе на дерево. Ваше завдання - знайти 3 відмінності другої картинки від першої.

Дається цілих 13 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і вам вдасться розгадати головоломку / Jagranjosh

Не вдалося знайти 3 відмінності? Ловіть підказку: на другій картинці, на відміну від першої, чотири ялиночки, рівний корінь дерева і лапка ведмедика розташована вище його тулуба, а не нижче, як на першому зображенні.

Правильні відповіді обведені в червоне коло.

Разгадка
Якщо вийшло знайти всі відмінності, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 5 секунд знайти курча. Курча десь поруч, проте безліч предметів заважають сконцентруватися на його пошуку.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. Потрібно за 6 секунд знайти тварину, яка сховалася серед сов і схожа більше на кішку. Особливу сову відшукати буде дуже нелегко.

А ще в нас є головоломка, в якій треба знайти за 8 секунд мавпу. Сім'я прийшла до зоопарку і спостерігає за двома жирафами. Мавпочка ховається в несподіваному для всіх місці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти