StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти літеру E за 6 секунд

14 лютого 2024, 05:30оновлено 14 лютого, 08:22
11007
Розгадайте головоломку для тих, хто має дуже добрий зір і кмітливість - потрібно знайти літеру, що таємниче замаскована на малюнку перед вами.
головне
Знайдіть літеру E за 6 секунд / Jagranjosh

Коли ви втомилися від рутини та робочих буднів, розгадуйте головоломки. Оптичні ілюзії бувають різні, вони дозволяють тренувати концентрацію та розвивати мислення. Цього разу нам потрібно знайти літеру E лише за декілька секунд.

Головоломка від Jagranjosh дуже цікава. Літеру належить шукати на малюнку, якй, на перший погляд, абсолютно незрозумілий. Проте якщо розібратися, стане все зрозуміло.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти лисицю

відео дня

На малюнку - фіолетові кружечки на жовтому тлі. Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти на ній літеру E. Саму літеру потрібно скласти з цих кружечків, після чого ви побачите її візуально.

Дається лише 6 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося побачити літеру? Ловіть відгадку: літера E зображена праворуч, вона складається зі світло-фіолетових кружечків. І саме кружечки, колір яких світліший, і складають літеру, яку ми шукали.

Разгадка
Якщо вдалося знайти "таємну" літеру, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Не засмучуйтеся, якщо не вийшло розгадати головоломку. Спробуйте й інші оптичні ілюзії, наприклад, головоломку, де треба за 9 секунд знайти яблуко. Уважно розглядайте малюнок, щоб знайти правильну відповідь.

Також ви можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. Потрібно лише за 3 секунди знайти особливий ананас. Дивіться на картинку, і ви швидко знайдете відповідь.

А ще в нас є головоломка, де треба за 15 секунд знайти жабу. У кімнаті, де спить дівчинка, багато речей. Здавалося б, жабу відшукати дуже складно, проте вона зовсім поруч.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти