StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: потрібно за 6 секунд знайти злодія

8 березня 2024, 05:30оновлено 9 березня, 01:30
31668
Розгадайте цікаву та дуже заплутану головоломку - потрібно на зображенні, де показані людина і собака, швидко виявити, де ж закрався злодій.
Головне
Знайдіть злодія за 6 секунд / Jagranjosh

Кожній людині час від часу потрібна певна різноманітність. Щоб зробити своє дозвілля цікавішим, можна розгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії допоможуть із користю провести час і потренувати мозок. Цього разу нам треба швидко знайти злодія.

Головоломка від Jagranjosh не найпростіша, щоб її розгадати, потрібно володіти відмінними навичками уваги. Де насправді знаходиться злодій, розгадати непросто. Доведеться ретельно вивчити картинку перед тим, як знайти правильну відповідь.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти букву E за 6 секунд

відео дня

На малюнку - двір великого будинку. З вікна визирає чоловік, а на подвір'ї собака. Злодій намагався потрапити до будинку, але собака його прогнав. Ваше завдання - якомога швидше виявити злодія.

Дається лише 6 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете злодія / Jagranjosh

Не вдалося знайти злодія? Ловіть підказку: злодій сховався біля будинку. Правильна відповідь обведена в білий кружечок.

Разгадка
Якщо знайшли злодія, у вас дуже хороший зір і кмітливість / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 3 секунди знайти лисицю. Вона дуже добре сховалася серед мисливців і собак, тому відшукати тварину буде непросто.

Крім того, можна розгадати головоломку для уважних і кмітливих. Серед літер H слід знайти самотню N. Завдання непросте, тому на розгадку дається 18 секунд.

А ще в нас є головоломка, де треба за 5 секунд знайти мишку. Серед безлічі схожих мишок на малюнку є та, що відрізняється від інших. Її й належить знайти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти