StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гейтсу і Соросу "пред'явили" за причетність до створення пандемії COVID-19

12 січня 2021, 10:20оновлено 12 січня 2021, 21:06
Легендарних комерсантів і філантропів Джорджа Сороса, Стівена Рокфеллера і Білла Гейтса прямо звинуватили в "створенні пандемії COVID-19".
Гейтс
Білл Гейтс / Reuters

Перуанський суд висунув звинувачення на адресу мільярдерів і філантропів Джорджа Сороса, Стівена Рокфеллера і Білла Гейтса. Як повідомляє радіостанція RPP, їх звинувачують у причетності до виникнення пандемії коронавірусу COVID-19.

У суді в Перу розглядалася апеляція на продовження терміну утримання під вартою чоловіка, якого звинувачували в згвалтуванні. Мотивуючи відмову в оскарженні рішення попередньої інстанції, судді заявили, що кримінальний процес щодо підсудного був паралізований через непереборну обставину - пандемію COVID-19. При цьому у вердикті заявляється, що пандемія коронавірусу нібито "створена злочинними елітами, які керують світом".

"Жоден уряд світу, ні фізичні та юридичні особи, ні захист відповідача не можуть стверджувати, що ця пандемія є передбачуваною, крім як її творці зі списку авторів нового світового порядку, таких як Білл Гейтс, Джордж Сорос, Стівен Рокфеллер і т.д., які керували нею і продовжують керувати нею в умовах граничної секретності", - йдеться в рішенні суду.

читайте такожЯк пандемія COVID-19 змінить світ: Білл Гейтс зробив прогноз

Пандемія коронавірусу та розробка вакцин

  • Пандемія COVID - 19 почалася в березні 2020 року, ряд країн світу ввели карантин, і почалася розробка вакцин від вірусу.
  • Перші вакцини, які пройшли всі стадії випробувань створили західні компанії Pfizer-BioNTech, а також Moderna. За відомостями компаній, ефективність їх препаратів перевищує 90%.
  • Вакцину Pfizer-biontech вже схвалила перша Країна-Великобританія, там почалася вакцинація.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти