Захід не збирається змінювати режим Путіна в Росії: Шольц зробив заяву

21 серпня 2023, 09:52оновлено 21 серпня 2023, 11:02
Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що захід не планує докладати зусиль для зміни політичного режиму в РФ - але Путін переконаний у зворотному.
Шольц, Путін
Диктатор Путін твердо переконаний, що Захід хоче повалити його режим-Шольц / колаж ua.depositphotos.com, скріншот YouTube

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що керівництво країн Заходу не збирається докладати зусиль для різкої зміни політичного режиму в країні-агресорі РФ, проте російський диктатор Володимир Путін твердо переконаний у зворотному. Німецького політика цитує портал Deutsche Welle.

"Хто де сидить - ми не вирішуємо. Ми також не плануємо змінювати режим (в Росії – Главред). Йому (Путіну – ред.) доведеться жити з тим, що поруч з ним знаходиться Європейський Союз – як спільнота відкритих товариств, ліберальних демократій – і певним чином сподіватися, що свобода – це не вірус")", – додав канцлер.

Нагадавши, Шольц висловився щодо майбутнього України. Він зазначив, що країни "Великої сімки" приймуть у Вільнюсі спільну декларацію щодо обіцянок у сфері безпеки України після настання миру.

відео дня

Раніше Шольц назвав незмінну умову членства України в НАТО. Канцлер Німеччини назвав важливу умову вступу України до НАТО. Для того, щоб наша країна могла стати членом Альянсу, потрібно завершити війну з країною-агресором Росією.

Нагадавши, Шольц розвіяв чутки про невдоволення заходу контрнаступом ЗСУ. Канцлер Німеччини заявив, що контрнаступ ЗСУ сплановано чітко і правильно, Сили оборони України просуваються дуже добре.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти