У шоці навіть зрадник Кива: пропагандист Красовський знову заявив, що українських дітей треба вбивати

23 травня 2023, 10:52
Пропагандист RT Антон Красовський заявив, що не змінив думки про необхідність "топити і спалювати українських дітей".
Антон Красовський, Ілля Кива
Ілля Кива назвав Красовського нацистом / Колаж: Главред, фото: скріншот, Facebook Ківи

Російський пропагандист і путініст Антон Красовський в черговий раз публічно закликав вбивати українських дітей. Свою неадекватну заяву він озвучив в ефірі одного з одіозних Youtube-каналів країни-агресора Росії.

Українофоб раніше вибачався за заклики "топити і спалювати" дітей, але тепер каже, що його думка з цього приводу насправді не змінилася. У відповідь ведучі шоу життєрадісно сміялися.

Дивіться відео про те, як Красовський говорить про вбивства українців у нашому Telegram-каналі:

відео дня
Скріншот

До речі, обурився через неадекватні заяви Красовського навіть путініст і зрадник України Ілля Кива. Він назвав російського пропагандиста "нацистом". Кива заявив, що українці нібито "є невіддільною та важливою частиною російської цивілізації".

"Вважаю подібні заяви провокаційними і такими, що розпалюють ненависть між нашими народами. Нагадаю, зараз в Росії проживає близько шести мільйонів українців, з дітьми, яких ця тварина закликає топити і палити. Заклики і пропаганда насильства над дітьми за національною ознакою - ідеологія нацистів і потрапляє під кримінальну статтю законодавства РФ", - написав Кива у своєму Telegram-каналі.

Як відреагували в Мережі:

  • "Нацизм. У Росії нацизм. Доведено"
  • "Злочинці, та ще й тупі. Як же легко буде з ними в суді. Все записано детально і однозначно"
  • "Мабуть хоче в Європу візу. Через Гаагу. Вже вважай отримав"
  • "Ця людина підписалася, що вона божевільна. Напевно на цьому хоче будувати свій захист в суді"
  • "Швидше так: в Росії соромитися свого нацизму перестало бути суспільною нормою. Те що раніше було начебто жартом, зараз вже можна говорити без кривлянь і на камеру".

Скандал з пропагандистом Красовським

Наприкінці жовтня 2022 року відомий російський пропагандист Антон Красовський публічно в ефірі російського телебачення закликав вбивати українських дітей. Він без ноток жарту в голосі сказав, що українських дітей потрібно "або топити, або спалювати".

Подібні висловлювання здивували навіть одну з головних пропагандисток РФ - главреда каналу RT Маргариту Симоньян. Вона назвала його висловлювання "дикими і огидними" та заявила, що припиняє співпрацю з Красовським. Втім, цього не сталося - його знову помітили в ефірі Russia Today.

СК Росії не знайшов складу злочину в закликах Красовського "топити і спалювати українських дітей".

Варто зазначити, що пропагандист Красовський вже не раз робив скандальні заяви, спрямовані проти України. Так, за місяць до широкомасштабного вторгнення РФ в Україну він відкрито погрожував вбивствами мирних українців. Путініст заявляв, що РФ не дозволить Україні вступити до НАТО, а її Конституцію спалять на Хрещатику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти