РФ продовжує накопичувати техніку вздовж білоруського кордону, але партизани не дрімають - Генштаб

23 березня 2022, 09:13
1367
Небайдужі громадяни частково вивели з ладу залізничне сполучення між Білоруссю та Україною.
армія, Росія, військові, російські військові
РФ продовжує накопичувати техніку вздовж білоруського кордону / Reuters

На території РФ триває прихована мобілізація з метою поповнення втрат особового складу окупаційного угруповання військ, що діє у війні з Україною.

Військові комісаріати намагаються залучити до проходження служби та підписання відповідних контрактів колишніх військовослужбовців з бойовим досвідом, повідомили у Генштабі ЗСУ.

За наявною інформацією, територією Білорусі триває активне переміщення російської та білоруської військової техніки та подальше її накопичення вздовж українського кордону.

відео дня

"У Білорусі представники опозиційних сил і небайдужі громадяни, які засуджують сприяння чинній нелегітимній владі РФ у війні з Україною, частково вивели з ладу залізничне сполучення між Білоруссю і Україною. Інформація уточнюється", - повідомили в Генштабі.

читайте такожЗагроза атаки Білорусі: в Україні анонсували створення армії добровольців і повалення ЛукашенкаВідзначимо, що війська Білорусі переведені в повну бойову готовність і найближчими днями можуть вторгнутися в Україну, щоб допомогти в нападі на нашу країну російським військам. Про це заявили військові чиновники з розвідки США і НАТО 21 березня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти