"Привіт, Бог! Врятуй Харків": українців до сліз зворушила записка хлопчика в соборі в Австрії

26 липня 2022, 16:28оновлено 26 липня 2022, 17:20
Якщо вірити користувачам Мережі, то скляний короб із запискою дитини на ім'я Семен розташований в католицькому соборі святого Стефана у Відні (Австрія).
Записка, собор Стефана
Українців до сліз зворушила записка хлопчика в соборі в Австрії / https://ua.depositphotos.com/ і Facebook

Користувачів українського сегменту всесвітньої Мережі до крайнього ступеня зворушила записка 8-річного українця на ім'я Семен - з благанням до Бога про порятунок Харкова. Фотокопією записки поділився у соцмережі Facebook український Комерсант Євген Черняк.

Якщо вірити користувачам мережі, то скляний короб із запискою дитини розташований в католицькому соборі святого Стефана у Відні (Австрія).

У записці косим дитячим почерком виведено: "Привіт, Бог! Спаси Харків. Я-Сеня, 8 років".

відео дня

Дві пропозиції, написані рукою хлопчика, так зворушили дорослих користувачів мережі, що вони почали повторювати його в коментарях.

1234
1234
1234

Нагадаємо, раніше аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) відзначали, що російська влада планують частково або повністю анексувати Харківську область. Вони не збираються обмежуватися Донбасом і півднем України. На це вказують дії та заяви окупаційної "влади", яку загарбники призначили на тимчасово зайнятих ними територіях області.

20 липня російські агресори в черговий раз обстріляли Харківський житловий масив Салтівка - цього разу снаряди з РСЗВ "Ураган" прилетіли в зупинку громадського транспорту. Як пишуть слідчі місцевої прокуратури, в результаті інциденту загинув 13-річний підліток та подружня пара - 69-річний чоловік і 68-річна жінка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти