Нове "вкидання": російські агресори натякнули, по яких цивільних об'єктах в Україні хочуть вдарити

21 серпня 2022, 08:40
748
Російське командування зробило чергове "вкидання" про нібито розміщення українських військовослужбовців у школах у Костянтинівці, Новодмитрівці та Миколаєві.
Окупант
Російські агресори натякнули, по яких цивільних об'єктах в Україні хочуть вдарити / УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Командування російських окупантів зробило чергове "вкидання" про те, що нібито українські військовослужбовці перебувають у цивільних об'єктах (школах) у Костянтинівці, Новодмитрівці та Миколаєві. Про це йдеться у звіті російського Міноборони ввечері, 20 серпня. Тим самим агресори готують грунт для нанесення підлих ракетно-бомбових ударів по Україні.

Крім того, Росія звинуватила Україну в замінуванні моста через Інгулець в селищі Воскресенське Миколаївської області. Нібито ЗСУ планують його підірвати, а звинуватити в цьому хочуть російських окупантів.

До слова, до цього агресори неодноразово здійснювали провокації, заздалегідь звинувачуючи в їх здійсненні ЗСУ.

відео дня

Нагадаємо, раніше роспропагандисти закинули фейк про те, що США нібито розробляли в українських біолабораторіях віруси, серед яких була і мавпяча віспа.

За словами російських пропагандистів, нібито необережний персонал лабораторії вже під час проведення "спецоперації" розбив пробірку з вірусом, після чого мільйони українських біженців "рознесли" віспу по Європі.

Крім того, за вказівкою Кремля на тимчасово окупованих районах України агресори поширюють фальшиві газети, на сторінках яких опубліковані фальшиві заяви головкому ВСУ Валерія Залужного і радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича.

"Ворог поширює фейкові газети, де росіяни фабрикують заяви Залужного і Арестовича про нібито "втрату Запоріжжя" і розпач серед військових", ‒ кажуть чиновники з ЦПД.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти