Кара за провали в Україні: в московські СІЗО активно садять ФСБшників, що проштрафилися

22 серпня 2022, 22:21
Для того, щоб розмістити провинилися співробітників ФСБ, з легендарного слідчого ізолятора Лефортово в інші переводять багатьох ув'язнених.
ФСБ, Лефортово
У московські СІЗО активно садять проштрафилися ФСБшників / https://ua.depositphotos.com/ і Вікіпедія

У центральному московському слідчому ізоляторі "Лефортово" після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну з'явилося багато нових ув'язнених - з числа штатних співробітників російської контррозвідки ФСБ. Про це повідомляє російський Telegram-канал "Можемо пояснити", посилаючись на інформоване джерело в юридичних колах.

За його даними, ці контррозвідники відповідають за численні провали окупантів в Україні. Причому нібито таких ув'язнених так багато, що СІЗО "Лефортово" почав переповнюватися.

Мовляв, навіть для того, щоб розмістити провинилися співробітників ФСБ, з Лефортово в інші переводять багатьох ув'язнених, які були затримані за "профільними" терористичними статтями.

Крім того, для контррозвідників ФСБ звільняють місця в легендарній "Матроській тиші" (вона ж ‒ "кремлівський централ"). Як повідомляє джерело, там з дня на день очікують "статусних ув'язнених".

Путін шукає винних

Раніше радник керівника офісу президента України Олексій Арестович заявив, що Путін вже шукає винних у провалі російського вторгнення в Україну. За його словами, цим і пояснюється відправка керівника 5-го управління ФСБ РФ Сергія бесіди в слідчий ізолятор.

Також раніше Христо Грозєв зазначив, що Путін навряд чи віддасть наказ про застосування ядерної зброї проти України. Він не впевнений, що рішення буде реалізовано, адже багато офіцерів РФ не підтримують політику Кремля. Крім цього, на думку Грозєва, російський диктатор шантажував ядерним ударом, щоб втягнути у війну НАТО і свою поразку пояснити саме втручанням Альянсу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти