"Бути не може": у Путіна не вірять, що окупанти РФ здатні забратися із Запорізької АЕС

28 листопада 2022, 13:22
У Кремлі нібито "не бачать" можливостей відходу своїх окупаційних військ з території Запорізької атомної електростанції, повідомив речник директора РФ Пєсков.
Пєсков, Запорізька АЕС
Немає ознак відходу військ РФ із Запорізької АЕС - Пєсков / Колаж Reuters, Вікіпедія

Рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що, мовляв, "не треба шукати ознак" відведення окупаційних військ Росії з Запорізької атомної електростанції, яку вони захопили в Енергодарі. Мовляв, ні що на це не вказує.

Як повідомляє РБК, кремлівський представник вважає, що будь-яких ознак, що вказують на вихід російської армії із захопленої ЗАЕС, немає.

"Не потрібно шукати якихось ознак (відведення військ РФ з ЗАЄС) там, де їх немає і бути не може", - підкреслив Дмитро Пєсков.

відео дня

Окупанти РФ на Запорізькій АЕС

Найбільша атомна електростанція в Європі – Запорізька АЕС – перебуває під окупаційним контролем військ РФ з 4 березня, після боїв в Енергодарі. Росіяни своїми обстрілами пошкодили будівлі станції і взяли в полон її працівників.

Окупанти на ЗАЕС обладнали вогневі позиції та ведуть обстріли українських міст. В Енергоатомі казали, що в машинному залі першого енергоблоку станції розміщено не менше 14 одиниць важкої російської військової техніки разом з боєкомплектом, зброєю та вибухівкою.

Президент НАЕК Енергоатом Петро Котін 27 листопада зробив заяву про те, що помітні ознаки підготовки окупантів РФ до виходу з території ЗАЕС.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти