Буданов розповів, що сталося зі здоров'ям Кадирова

12 жовтня 2023, 08:53
Начальник української військової розвідки Кирило Буданов заявив, що загрози для життя гауляйтера Чечні Рамзана Кадирова зараз немає.
Буданов, Кадиров
За словами генерала Буданова, у Кадирова є проблеми зі здоров'ям / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти

Керівник української військової розвідки Кирило Буданов заявив, що загрози для життя чеченського диктатора Рамзана Кадирова зараз вже немає. Про це він повідомив в інтерв'ю "Українській правді".

За словами генерала Буданова, у Кадирова дійсно є серйозні проблеми зі здоров'ям. Але, що стосується чуток про його критичний стан, офіцер сказав, що Кадиров "дійсно, хворів, але одужав".

"Це теж потрібно визнати - подобається нам це чи ні. У нього з нирками проблеми. Була загроза життю, але це пройшло", — заявив Буданов.

відео дня

Кадиров хвороба - що відомо

17 вересня в Мережі почали поширюватися чутки про нібито смерть Кадирова. Потім з'явилася непідтверджена інформація, що в той же день біля лікарні Кремля вишикувалася ціла черга авто з державними номерами Чечні. Серед приїжджих нібито навіть ідентифікували родичів Кадирова. Пізніше були повідомлення, нібито він знаходиться в медикаментозній комі.

ЗМІ писали, що Кадирову зробили операцію з пересадки нирки, однак орган не прижився. Кадиров знаходиться в одному з московських медустанов. Нібито планується повторна операція з трансплантації. Періодично глава Чечні приходить до тями – тоді до нього з'їжджаються соратники, щоб розділити владу між наступниками.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив про те, що глава Чечні Рамзан Кадиров поки живий, незважаючи на повідомлення про його смерть.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти