Резніков повідомив про плани противника на Донбасі

13 квітня 2022, 22:54
У тому, що ворога вдасться відтіснити з території Донецької та Луганської областей, а також з України, Резніков не сумнівається.
Олексій Резніков
Резніков повідомив про плани противника на Донбасі / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Російські військові планують оточити на Донбасі ЗСУ. Українські військовослужбовці зможуть витіснити противника з країни в разі отримання від партнерів зброї дальнього радіусу дії, заявив іноземним журналістам міністр оборони України Олексій Резніков.

"Такий план Кремля - оточити наші війська в зоні ООС. Вони будуть продовжувати бомбити Маріуполь та інші міста", - заявив він.

У тому, що ворога вдасться відтіснити з території Донецької та Луганської областей, а також з України, Резніков не сумнівається. Але для цього ЗСУ необхідні ракети дальнього радіусу дії та інше наступальне озброєння.

відео дня

читайте такожПлани Росії щодо оточення ЗСУ на Донбасі: у Байдена дадуть зброю, яку вимагає Україна

"Ми можемо їх (російських військових, – ред.) стримати, але нам потрібно їх прогнати. Для цього нам потрібні РСЗВ з дальністю понад 40 км, нам потрібні протикорабельні ракети, щоб зупинити їх в Одесі і на Чорному морі. Нам необхідно багато танків, броньованих машин та артилерії калібру 155 мм", – сказав Резніков.

Війна в Україні

В рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

У ніч на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти