Позитивні новини - Зеленський про доповідь Сирського із лінії фронту

18 серпня 2024, 22:45
347
Як сказав президент України Володимир Зеленський, на всіх напрямках на лінії зіткнення наші хлопці "молодці".
Позитивні новини - Зеленський про доповідь Сирського із лінії фронту
Зеленський розповів про ситуацію на фронті / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, скриншот з відео

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському про ситуацію на фронті та заявив, що українські бійці показали протягом останніх днів дуже хороші результати. Про це Зеленський повідомив у вечірньому звернення в Telegram.

"Щойно доповідав головком Сирський. І щодо ситуації на сході України, і щодо операції в Курській області, і щодо "обмінного фонду", щодо комплектації наших бригад - комплектації наших резервів: це і снаряди, і зброя. По всіх напрямках наші хлопці - ви молодці", - наголосив президент.

Як сказав президент, під Торецьком наші військові вразили техніку ворога та знищили багато окупантів. Також Зеленський заявив, що внаслідок операції у Курській області Україна може створити буферну зону та відтягнути російські війська з лінії зіткнення.

відео дня

"Все, що завдає втрат російській армії, російській державі, їхній оборонці та їхній економіці - все це допомагає нам не допускати розширення війни та наближати справедливе закінчення цієї агресії. Справедливий мир для України", - додав Зеленський.

Операція в Курській області

6 серпня російські пропагандисти поскаржилися на прорив кількох механізованих колон з боку України прикордонної ділянки в Курській області. У Мережі з'явилися чутки, що до прориву можуть бути причетні російські добровольчі загони у складі ЗСУ. Але Україна не підтверджувала своєї участі в конфлікті в Курській області.

Перші бої з невідомими людьми, згідно з російськими пабліками, прийняли солдати-строковики, оскільки підрозділи "Ахмат" були ганебно розбиті.

Російські пабліки писали про захоплення невідомими силами низки населених пунктів і вигадану загрозу для Курської АЕС.

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував бої його армії з невідомими людьми в Курській області. Те, що відбувається, він назвав "провокацією" та поскаржився на "невибіркову стрілянину".

Війна в Україні - останні новини

Нагадаємо, американський адмірал Марк Монтгомері заявив, що Керченський міст в Криму є "законною ціллю" України та наголосив, що саме по ньому варто вдарити найближчим часом.

Також раніше стало відомо, що Восьмий полк захопив протитанкову російську гармату МТ-12 "Рапіра", тепер вона працюватиме на ЗСУ і захищатиме Україну.

Нагадаємо, полк "Азов" показав бойового робота, який на передовій виконує завдання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти