Зірок TikTok "бойових" кабанчиків Тишу і Тошу відправили в харківський екопарк

26 червня 2023, 16:40
Двох кабанчиків у лісах Харківщини врятували бійці 92-ї бригади. Звірята швидко стали зірками TikTok, а зараз їх відправили в Екопарк.
Тиша і Тоша
Кабанчиків Тиша і Тоша відправили в харківський екопарк / колаж Главред, скріншоти з відео

Бойові кабанчики Тиша і Тоша, яких врятували на Харківщині бійці 92-ї бригади ЗСУ, перебралися на постійне проживання в харківський екопарк. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Звірят військові виявили під час обстеження території тепловізором. У очеретах під обстрілами бродили п'ятеро кабанчиків. Але врятувати вдалося тільки двох. Військові припускають, що їхня мати теж загинула. Новонароджені дитинчата Тиша і Тоша, так їх назвали армійці, спочатку оселилися на позиціях. Там вони і стали зірками TikTok. Військові знімали як вепрята грають, їдять і навіть виконують команди. Ці ролики збирали мільйонні перегляди", - йдеться в сюжеті.

Але тепер дитинчат було вирішено передати в екопарк. Там вони стали першими мешканцями спеціального центру врятованих тварин. Вже дуже скоро до них приєднається олень, якого теж врятували бійці ЗСУ з небезпечного району Харківщини.

Тиша, Тоша

Тиша, Тоша
Тиша, Тоша

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що інцидент з порятунком кота породи "мейн-кун" на прізвисько Макс із затопленого Херсона швидко стало вірусним в українському сегменті соцмереж. Зрештою переляканого кота Макса евакуювали човном під обстрілами. Вже наступного ранку кота привезли до Києва ‒ і він своїх господарів впізнав майже відразу, хоча давно не бачив.

В результаті підриву російськими загарбниками Каховської гідроелектростанції у ніч на вівторок, 6 червня. Вода частково затопила Нову Каховку і повністю знищила місцевий зоопарк "Казкова діброва".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти