Взимку ЗСУ поповнять тисячі бійців з досвідом навчання у Британії - міністр оборони

11 листопада 2022, 08:49
Міністр оборони Олексій Резніков практично переконаний, що взимку 2022/2024 інтенсивність бойових дій на фронтах зменшиться.
Резніков, літак
Взимку ЗСУ поповнять тисячі бійців з досвідом навчання у Британії - міністр оборони / Колаж фото УНІАН

Бійці ЗСУ та командування українських військ мають намір максимально використати можливу зимову паузу в боях з російськими окупантами ‒ для підготовки та посилення особового складу. Про це заявив керівник Міністерства оборони України Олексій Резніков, повідомляє агентство Reuters.

Чиновник вважає, що в зимовий період бої напевно всерйоз сповільняться. І тому ЗСУ повинні максимально скористатися цією можливою паузою.

"Ми використовуємо цей зимовий час з максимальним результатом для наших Збройних сил, для перегрупування, для оновлення, для ротації, і ми їх добре підготуємо", — заявив міністр.

Крім того, додав Резніков, зараз у Великобританії проходять жорстку бойову підготовку тисячі бійців, які поповнять склад ЗСУ за час паузи у військових діях.

Нагадаємо, раніше, в липні, тодішній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звернувся до Володимира Зеленського з пропозицією навчити українських військових на території Британії.

Тоді ж радник Офісу президента Олексій Арестович заявляв, що це чудова можливість, адже підготовка британської піхоти є однією з найкращих у світі. Російські крилаті ракети, які б'ють по навчальних центрах, значно ускладнюють і затягує підготовку українських бійців, що відтягує і сам контрнаступ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти