Задихалася закрита у валізі, поки він змивав кров: в Італії ексбойфренд по-звірячому вбив українку

17 лютого 2023, 10:24оновлено 17 лютого 2023, 11:46
23-річну уродженку України Яну Малайко в Італії самим звірячим чином вбив її колишній бойфренд з Молдови Димитр Стратан.
Яна Малайко, свічки
В Україні молдаванин Дімітр Стратан по-звірячому вбив українку Яну Малайко / "факти" і ua.depositphotos.com

ЗМІ надали подробиці трагічної смерті 23-річну Яни Малайко в Італії. Її жорстоко вбив колишній коханий - молдаванин Димитр Стратан. Про це пише портал "Факт"з посиланням на розповідь близької подруги сім'ї Малайко.

Карабінери знайшли Яну мертвою в містечку Кастільоне-делле-Стів'єрі, де вона жила і працювала в місцевому кафе. Вона проживала в країні останні вісім років. Там зустріла хлопця з Молдови Стратана. У них зав'язалися стосунки. Але довго не тривали ‒ через його схильність до жорстокості і пияцтва.

За попередньою версією подій, в ніч вбивства Яна прийшла в житло, де її чекав колишній хлопець. Між ними почалася сварка. Димитр вдарив Яну по голові важким предметом. Вона втратила свідомість. Коли ж прийшла до тями, він знову завдав їй кілька ударів по голові і тілу. Дівчина знову втратила свідомість. Тоді чоловік поклав її тіло у валізу, поклав у багажник і відвіз ховати в глухе місце.

відео дня

Валізу Димитр до того замотав целофаном і обмотав скотчем

"Ще 10-15 хвилин в агонії Яна билася у валізі від нестачі кисню. А в той момент Димитру міняв ліжко, змивав сліди крові. Після чого на камерах видно, як він поцупив валізу в гараж, поклав у багажник і поїхав у бік поля. Припаркував машину і ходив поруч, вибираючи місце, де заховати тіло", — розповіла подруга Яни.

Малайко, похорон

Зараз триває слідство і довгий процес експертиз, в тому числі психіатричних.

"Два дні фахівці працювали тільки над тілом яни, щоб не втратити жодного доказу, щоб встановити, яким знущанням дівчина піддалася, скільки часу була ще жива", — розповідають свідки.

Батьки яни вже заявили, що вимагатимуть довічного покарання для Димитра.

Нагадаємо, раніше в Туреччині колишній 38-річний депутат міськради Харкова вбив двох своїх дітей і поранив дружину.

Трагедія сталася в орендованій двоповерховій квартирі, на нижньому поверсі якої жили свекруха і дружина. Під час сварки чоловік взяв ніж і поранив дружину, а після цього вбив дітей.

До того в країні-агресорі, місті Нижній Новгород, зарізали російського мільярдера Василя Мельникова і його сім'ю-дружину і двох маленьких синів. Тіла виявили в його власній елітній квартирі.

Як відомо, сім'я повернулася з відпустки на Мальдівських островах. Бізнес мільярдера опинився на межі краху через санкції. За версією слідства, Мельников убив дружину і дітей, після чого наклав на себе руки.

Інші кримінальні новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти