ЗСУ відправили ватажка бойовиків "ДНР" на побачення з Моторолою і Захарченком

21 квітня 2022, 12:55
1157
Наші бійці ліквідували чергового терориста з невизнаної республіки.
ЗСУ відправили ватажка бойовиків 'ДНР' на побачення з Моторолою і Захарченком
ЗСУ відправили ватажка бойовиків " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " Водяного побачитися з Моторолою і Захарченком / t.me/zsuwar

Наші захисники методично знищують як найманців Кремля, так російських окупантів. Вчора, 20 квітня, стало відомо, про ліквідацію одного з командирів батальйону бойовиків "ДНР" "Спарта" Сергія Аграновича.

Командира Сергія Аграновича з позивним "Водяний" вбили в боях за Авдіївку, повідомили на Telegram-каналі Збройні Сили України.

Відомо, що військовий РФ є фігурантом організації "Миротворець". Там зазначили, що у Спарті Агранович був командиром групи швидкого реагування. Він проживав у місті Костянтинівка Донецької області.

відео дня

Нагадавши, ЗСУ ліквідували в районі Попасної російських окупантів-найманців, які, судячи зі знайдених у них в кишенях грошей, раніше могли проходити службу в Лівії і Центральноафриканській Республіці.

читайте такожВантаж 200 для Пітера: ЗСУ ліквідували генерал-майора, замкомандующего 8-ю армією РФРосіяни могли перекинути їх на Донбас на військових літаках за допомогою приватної військової компанії Ліга, що раніше називалася Вагнер.

Також ми писали, що на Донбасі Збройні Сили України в ході боїв біля Кремінної Луганської області ліквідували одного з ватажків бойовиків самопроголошеної " ЛНР " Михайла Кищика, (кличка "Міша Чечен").

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти