ЗСУ ліквідували 5 повітряних цілей РФ і посадили літак-ретранслятор у Ростові

4 квітня 2022, 01:30
871
Серед втрат РФ-дві крилаті ракети, один вертоліт, два літаки (Су-34 і Су-35) і літак-ретранслятор Іл-22.
військові, війна, ЗСУ
ЗСУ активно протистоїть армії РФ / Reuters

Зенітно-ракетні війська Повітряних сил у неділю, 3 квітня, вразили шість повітряних цілей армії РФ, повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ в Telegram.

читайте такожСтраждань і руйнувань в Україні буде ще більше-генерал-майор США"Зенітні ракетні війська Повітряних сил знищили дві крилаті ракети, один вертоліт, два літаки (Су-34 і Су-35) і вразили літак-ретранслятор Іл-22 (повітряний пункт управління). З перехопленого радіообміну окупантів стало відомо, що у літака пошкодження, розгерметизована кабіна, і пілоти запросили аварійну посадку на аеродромі Ростова", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на Чернігівщині ЗСУ звільнили від російських окупантів три населених пункти-Количівку, Ягідне та Іванівку. Територія зачищається і контролюється військовими українськими захисниками, а мирному населенню завозять гуманітарну допомогу.

відео дня

Також під Харковом українські воїни розгромили мотострілецьку роту, яка входила до складу 59-го танкового полку РФ. Там ліквідовано понад 80% особового складу підрозділу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти