ЗСУ потужним ударом "денацифікували" загін Сахалінського ОМОНу: відразу 12 убитих

23 липня 2022, 20:20
Анатолій Штефан зазначив, що 12 окупантів одразу офіційно "денацифікувалися".
ЗСУ війська РФ
ЗСУ війська РФ / Колаж УНІАН, Reuters

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан розповів, як нещодавно захисники України "денацифікували" цілий загін Сахалінського ОМОНу в Луганській області.

За його словами, окупанти тільки заїхали на ротацію, як отримали купу вбитих і поранених.

Анатолій Штефан зазначив, що 12 окупантів одразу офіційно "денацифікувалися".

відео дня

"Нещодавно воїни ЗС України відправили подарунок загону Сахалінського ОМОНу в р-ні м. Лисичанськ, який тільки заїхав на ротацію. 12 відразу офіційно денацифікувалися і демілітаризувалися, весь інший склад загону важко поранені", - розповів Штефан.

ЗСУ потужним ударом 'денацифікували' загін Сахалінського ОМОНу: відразу 12 убитих

Дивіться онлайн новини Донбас

Війна Росії проти України на Донбасі

Військовий експерт Петро Черник раніше заявив, що ефективні удари армії України по складах окупантів РФ ускладнюють запуск їхніх планів. Але обстановка як і раніше залишається непростою. Згідно з прогнозом експерта, загарбникам знадобиться кілька днів на відновлення логістики, після чого почнеться нова хвиля битви за Донбас.

У британській розвідці вважають, що армія Росії націлилися на отримання контролю над трасою Е40, що з'єднує Донецьк з Харковом. Уздовж осі головної дороги окупанти ведуть обстріли із захопленого Ізюму Харківської області. Росіяни очікують, що контроль над дорогою забезпечить їм перевагу в подальшому просуванні в Донецькій області.

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що ЗСУ з ракетними системами залпового вогню HIMARS захопили ініціативу на полі бою. Українські війська успішно б'ють по логістиці та системі військового управління російських окупантів. Наступ Росії призупинено по всіх напрямках, в тому числі, і на Донбасі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти