Наступною ціллю РФ на Донбасі буде траса, яка з'єднує Донецьк із Харковом – розвідка Британії

10 липня 2022, 11:20оновлено 10 липня 2022, 12:22
Російські загарбники досягнули невеликих територіальних успіхів в районі Попасної, і хочуть рушити далі.
военные, российская техника, российские танки
Розвідка Британії назвала наступну ціль військ РФ для просування на Донбасі/ Reuters, sprotyv.info

Розвідка Великої Британії повідомила, що РФ для подальшого просування через Донецьку область може спробувати захопити трасу, яка з'єднує Донецьк з Харковом.

Зараз окупанти ведуть обстріли із захопленого ними міста Ізюм на Харківщині вздовж осі головної дороги E40. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

"Обстріли з Ізюму (військові РФ стріляють звідти по Слов'янському району Донеччини – ред.) тривають уздовж осі головної дороги E40. Контроль над трасою Е40, яка з'єднує Донецьк із Харковом, ймовірно, буде важливим об'єктом для Росії в її спробах просунутися через Донецьку область", – зазначається у повідомленні.

відео дня

Також у британській розвідці повідомили, що війська Росії швидше за все домоглися ще кількох невеликих територіальних успіхів в районі Попасної на Луганщині.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вдарили по Донеччині з реактивних систем залпового вогню "Ураган". Внаслідок цього у місті Часів Яр була зруйнована багатоповерхівка, а під її завалами опинилися мінімум три десятки людей, серед яких 9-річна дитина.

Нагадаємо, до окупантів на Донбасі підвезли чергову порцію "бавовни". У ніч на неділю, 10 липня, відбулися вибухи одразу у восьми окупованих росіянами містах.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти