ЗСУ ліквідували бравого єфрейтора з депресивної російської глибинки

3 серпня 2022, 10:58оновлено 3 серпня 2022, 11:51
Єфрейтор Олександр Астраханцев міг би цілком насолоджуватися шлюбом з молодою дружиною, але пішов на контракт в армію окупантів і був знищений.
ВСУ, окупант
ЗСУ ліквідувала бравого єфрейтора з депресивної російської глибинки / Колаж Фото УНІАН та Іраклі Комахідзе

Українські війни знищили чергового окупанта - єфрейтора Олександра Астраханцева, 27-років від роду. Про це повідомив в Facebook засновник Міжнародного волонтерського співтовариства InformNapalm і експерт по роботі з відкритими базами даних Іраклі Комахідзе.

Астраханцев, попри прізвище, народився зовсім не в Астрахані, а в ще більш глибокій провінції ‒ містечку Грязовець (Вологодська область). Причому там у нього залишилася Молода дружина ‒ Валентина Морозова. Комахідзе також показав фото з весілля окупанта.

ЗСУ ліквідували бравого єфрейтора з депресивної російської глибинки

Місцеві росЗМІ опублікували некролог (в дусі "захищав інтереси Росії та її народу", "героїчно загинув"). За їхніми даними, ЗСУ ліквідували окупантів 29 липня.

Також відомо, що на службу в армію окупантів за контрактом Астраханцев поступив відразу після строкової військової служби.

ЗСУ ліквідували бравого єфрейтора з депресивної російської глибинки

Нагадаємо, Збройні Сили України ліквідували окупанта з Уфи Азата Шакірова. У країні-агресорі РФ він був відомий як DJ Mongol. У Росії стверджують, що 34-річний Шакіров вирішив піти на війну добровільно. Загарбник дослужував останній місяць контракту в одній з військових частин спеціального призначення.

Крім того, Збройними силами України був ліквідовано гвардії полковник військ РФ Сергій Кенс. Датою загибелі Кенса називають 10 липня, обставини ліквідації не озвучуються. Відомо, що окупанта не довезли до госпіталю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти