"Відплата поруч": у Новій Каховці ЗСУ розгромили ворожий склад боєприпасів

11 липня 2022, 23:51
На момент удару по російській базі в Новій Каховці, там знаходився великий автопарк техніки.
'Відплата поруч': у Новій Каховці ЗСУ розгромили ворожий склад боєприпасів
У Новій Каховці палає склад боєприпасів росіян / wiktionary.org

На Херсонщині у Новій Каховці військовослужбовці України знищили склад боєприпасів росіян, йдеться в Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Нова Каховка прямо зараз. До речі, коли ми говоримо, маріупольці - евакуюйтеся, то це щоб жителі поруч зі складами БК не потрапили під такий самий салют. Тому що відплата вже поруч", - написав він.

Також за інформацією джерел Інсайдер UA, на момент удару по російській базі в Новій Каховці, там знаходився великий автопарк техніки - в тому числі, не менше 50 бензовозів. Також підтверджено наявність більш ніж 200 ракет для РСЗВ "Смерч".

відео дня
'Відплата поруч': у Новій Каховці ЗСУ розгромили ворожий склад боєприпасів
У Новій Каховці знаходився великий автопарк росіян / фото Інсайдер UA

Успіхи ЗСУ на фронті

Нагадаємо, раніше Анатолій "Штефан" Штірліц писав: українські бійці "задвухсотили" чергового російського окупанта - пілота вертольота "Мі-35" майора Миколи Бугая (уродженця України).

Він каже, що Бугай, залишивши колись рідну Черкаську область, закінчив Сизранське вище військове авіаційне училище, потім служив у російській армії і брав участь в агресії проти Сирії, а в 2022 році пішов воювати проти України.

Також повідомлялося, в Україні був знищений пілот російського вертольота Ка-52 капітан Кусов Костянтин. Як повідомив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан, російський пілот брав участь у бойових діях у Чечні та Сирії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти