В Україні знищили льотчика, який бомбив мирних українців і сирійців

25 червня 2022, 11:22
В Україні ліквідували російського льотчика - пілота транспортно-бойового вертольота Мі - 35 майора Миколу Бугая - уродженця Черкаської області.
росіяни, груз200
В Україні знищили льотчика, який бомбив мирних українців і сирійців / колаж ua.depositphotos.com і А. Штефан

Українські бійці "задвохсотили" чергового російського окупанта ‒ пілота вертольота "Мі-35" майора Миколи Бугая (уродженця України). Про це на своєму каналі в месенджері Telegram написав блогер і полковник ЗСУ Анатолій "Штефан" Штірліц.

Він каже, що Бугай, покинувши колись рідну Черкаську область, закінчив Сизранське вище військове авіаційне училище, потім служив у російській армії і брав участь в агресії проти Сирії, а в 2022 році пішов воювати проти України.

"При поверненні назад в Україну офіційно "денацифікований" і "демілітаризований"", – написав Штірліц.

відео дня

читайте такожВоїни ЗСУ ліквідували під Ізюмом танкістів з Кантемирівської дивізії

Нагадаємо, раніше офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") писав, що бійці ЗСУ ліквідували чергового російського окупанта-хвалька, який заявляв, що Росія майже "перемогла" Україну-Олега Доброва

До того Штефан писав - українські бійці знищили колишнього слідчого з особливо важливих справ російської прокуратури Сергія Краснікова, який пішов найманцем воювати проти українців.

За його інформацією, Красніков до виходу на пенсію був співробітником Центрального апарату Слідчого комітету РФ і дослужився до звання старшого радника юстиції (армійський аналог звання ‒ полковник).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти