"Високий ризик": Ігнат попередив українців про повторну масовану атаку

27 липня 2023, 16:47
911
Ігнат пояснив, що за сприятливих погодних умов противник активізує діяльність своєї авіації.
'Високий ризик': Ігнат попередив українців про повторну масовану атаку
Ігнат попередив українців про ризик масованої ракетної атаки / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, t.me/V_Zelenskiy_official

У Повітряних силах закликають українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги, існує високий ризик повторної масованої атаки, зазначив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, це може статися будь-якого моменту. Якщо буде можлива загроза, то у Telegram-каналі Повітряних сил ЗСУ з'явитися відповідна інформація про ймовірність повторного ракетного удару, зазначив Ігнат, передає 24 канал.

Він пояснив, що за сприятливих погодних умов противник активізує діяльність своєї авіації на південно-східному напрямку.

відео дня

"Це і безпілотники, і літаки Іл-22, і літак радіолокаційного виявляння А-50, й винищувачі тактичної авіації. Це все типова ситуація щоранку", - додав речник Повітряних Сил ЗСУ.

Ракетна атака по Україні

Нагадаємо, що РФ люто атакує Одесу. Російський диктатор Путін хоче знищити інфраструктуру, що дозволяє Україні, як великому експортеру зерна, забезпечувати світ продовольством.

РФ вночі атакувала ракетами - на Хмельниччині гриміли вибухи. Уламки ракети впали в населених пунктах Хмельницького району. Крім того, уламки потрапили на територію приватного будинку в Старокостянтинівській громаді.

РФ атакувала південь України, вибухи пролунали в Одесі та Миколаєві. Вночі у Повітряних силах ЗСУ попереджали про комбіновану атаку російської окупаційної армії.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти