"У живих не залишайте свідків": у Мережу потрапила бузувірська інструкція для окупантів

24 червня 2022, 17:51оновлено 24 червня 2022, 18:45
Окупанти з російської диверсійної групи "Русич" склали для своїх бойовиків детальну "інструкцію" з приводу того, як потрібно воювати в Україні.
ВСУ, техніка, окупанти
У Мережу потрапила бузувірська інструкція для окупантів / ЗСУ та ua.depositphotos.com

Російські окупанти з групи диверсантів "Русич" з особливим цинізмом склали "інструкцію" щодо війни проти українців. Відповідний скріншот був опублікований в Мережі.

Крім іншого, окупанти рекомендують "не залишати свідків" всіх скоєних росіянами військових злочинів. Крім того, в тексті є поради не брати їжу у місцевих жителів, не називати їм своїх справжніх імен і по-максимуму ховати обличчя від камер спостереження.

Крім того, є рекомендації, якими мессенджерами користуватися, коли вставляти SIM-карту в телефон і як "шифрувати" номери в телефонній книжці, щоб уникнути дзвінків у разі потрапляння її в чужі руки.

відео дня

Довідка. "Русич" - підрозділ російських найманців, об'єднаний на основі ідеології. Командує ним відомий фанатик Третього Рейху Олексій Мільчаков. Ці окупанти протягом декількох років брала участь у війні проти України на Донбасі, де була помічена в стратах військовополонених, а також брала участь у "військовій кампанії" РФ в Сирії.

'У живих не залишайте свідків': у Мережу потрапила бузувірська інструкція для окупантів

читайте також"Зрадників наздогнала карма": ЗСУ ліквідували двох загарбників з Донецька

Нагадаємо, раніше офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") писав, що бійці ЗСУ ліквідували чергового російського окупанта-хвалька, який заявляв, що Росія майже "перемогла" Україну - Олега Доброва

До того Штефан писав - українські бійці знищили колишнього слідчого з особливо важливих справ Російської прокуратури Сергія Краснікова, який пішов найманцем воювати проти українців.

За його інформацією, Красніков до виходу на пенсію був співробітником Центрального апарату Слідчого комітету РФ і дослужився до звання старшого радника юстиції (армійський аналог звання ‒ полковник).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти