Українські воїни ліквідували хвалька-окупанта, який кричав про перемогу Росії

23 червня 2022, 08:05оновлено 23 червня 2022, 08:36
Більш того, нахабний окупант Олег Добров публічно говорив, що російським окупантам в боях проти української армії загинути абсолютно нереально.
Квитки, армія
Українські воїни ліквідували хвалька-окупанта, який кричав про перемогу Росії / ua.depositphotos.com

Бійці ВСУ ліквідували чергового російського окупанта-хвалька, який заявляв, що Росія майже "перемогла" Україну. Ліквідованого звали Олегом Добровим. Про це повідомив офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") в Telegram.

Раніше Добров (родом з глибинки ‒ Новосибірської області) в соціальних мережах хвалився ‒ мовляв, в роті, де служать його друзі ,втрат немає, а є тільки поранені, адже "Росія вже практично перемогла".

"Якщо мене раптом якимось чином замочить українська армія, яка відступає Скрізь, я офіційно дозволяю помочитися на мою могилу. Бо я буду кінченим невдахою", – писав агресор в соцмережах.

відео дня
Українські воїни ліквідували хвалька-окупанта, який кричав про перемогу Росії

читайте такожНаздогнала карма: ЗСУ ліквідували окупанта, який називав себе "господарем" українців

Нагадаємо, раніше офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") писав, що українські бійці знищили нового офіцера-начальника російських окупантів.

Цього разу нашими воїнами був ліквідований керівник штабу 336-ї бригади морпіхів російського Балтійського флоту полковник Руслан Ширін.

Пізніше Штефан писав - українські бійці знищили колишнього слідчого з особливо важливих справ Російської прокуратури Сергія Краснікова, який пішов найманцем воювати проти українців.

За його інформацією, Красніков до виходу на пенсію був співробітником Центрального апарату Слідчого комітету РФ і дослужився до звання старшого радника юстиції (армійський аналог звання ‒ полковник).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти