У Вінниці жінка забрала іграшки з місця загибелі дітей від російських ракет

6 серпня 2022, 15:40
Поліція Вінницької області вже встановила особу порушниці. Місцеві жителі в Мережі кажуть, що жінка має психічні розлади.

Жінка у Вінниці забрала іграшки з місця трагедії
Жінка у Вінниці забрала іграшки з місця трагедії / скріншот відео

У Вінниці на гарячому спіймали жінку, яка вкрала іграшки, принесені місцевими жителями на площу біля Будинку побуту - на місце загибелі дітей внаслідок російського ракетного удару 14 липня. Відео інциденту зняли мешканки Вінниці, кадри потрапили у Мережу.

На ролику видно, що жінка запихає іграшки в зав'язані покривала на зразок саморобних мішків. На заклики очевидців припинити красти іграшки, вона поводиться досить агресивно та називає дітей "байстрюками, циганами і татарами". Після того як злодійка спакувала всі іграшки, вона пішла геть.

відео дня

Поліція Вінницької області вже встановила особу порушниці. Викрадені жінкою іграшки правоохоронці повернули на місце. Проводиться досудове розслідування. За попередніми даними, в діях жінки вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Вінничани у Мережі кажуть, що жінка, яка викрала дитячі іграшки з місця трагедії, має психічні розлади.

"Вона дійсно хвора, періодично лежить у лікарні для приведення себе у форму. Також є дитина. За дитиною дівчина дивиться добре, коли в лікарні - дивляться родичі... Вона поводиться зазвичай спокійно і не шкодить, коли загострення - починає щось робити не те!" - написала в коментарях до посту поліції Ельвіра Мрясова.

У Вінниці жінка забрала іграшки з місця загибелі дітей від російських ракет

Ракетний удар по Вінниці

14 липня Росія завдала ракетного удару по Вінниці. У цивільну споруду влучили три ракети російських загарбників. Також знищено приміщення одного з медичних центрів. Від ударів постраждали розташовані неподалік житлові будинки. На місці "прильотів" виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку, де знищив до півсотні автомобілів.

Відомо про 24 загиблих мирних жителів, вбито троє дітей.

Внаслідок ракетного удару окупантів загинула 4-річна дівчинка Ліза. У момент попадання ракети вона йшла з мамою Іриною на заняття з раннього розвитку дітей. Жінка вижила, але сильно постраждала.

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що була особисто знайома з Лізою Дмитрієвою з Вінниці. Маленька дівчинка брала участь у зйомках ролика до різдвяних свят. Дружина президента зазначила, що не може стримати сліз і плаче разом з рідними дитини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти