В Україні ліквідували командира батареї російських артилеристів

1 вересня 2022, 10:24оновлено 1 вересня 2022, 12:25
Надір-Шах Акболатов був командиром шостої батареї другого гаубичного артилерійського дивізіону 200-ї артилерійської бригади.
В Україні ліквідували командира батареї російських артилеристів
Надір-Шах Акболатов ліквідований в Україні / Фото t.me/a_shtirlitz , УНИАН

В Україні "демілітаризувати" чергового молодшого офіцера армії РФ. Надир-Шах Акболатова командував батареєю гаубичного артилерійського дивізіону окупантів.

Про ліквідацію росийського загарбника повідомив полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан у Telegram і опублікував його фото.

"Старший лейтенант Надір-Шах Акболатов зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався. Слава нації, смерть ворогам!"- йдеться у повідомленні.

відео дня

Акболатов був командиром шостої батареї другого гаубичного артилерійського дивізіону 200-ї артилерійської бригади (в/ч 4827). Остання входить до складу 29-ї загальновійськової армії, дислокується в селищі міського типу Дров'яна Забайкальського краю РФ, що входить до складу ЗАТО Горний.

В Україні ліквідували командира батареї російських артилеристів
Надір-Шах Акболатов / Фото t.me/a_shtirlitz ​

Раніше окупант Акболатов Надір-Шах Насрутдінович був представлений до медалі "за знищені в ході бойових дій" нібито чотирьох БМ-21 "Град".

Як повідомляв Главред, в Україні ліквідований лейтенант Долаан Донгак. Він був земляком російського міністра оборони Сергія Шойгу і проїхав понад п'ять тисяч кілометрів, щоби поповнити ряди "двохсотих" окупантів.

Крім того, на війні в Україні ліквідований Микита Сокур - старший сержант російської окупаційної армії з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти