"Град не побачив": в Україні ліквідований окупант-метеоролог з РФ

20 серпня 2022, 15:02
25-річний загарбник був родом з Архангельської області. Як і коли був ліквідований Микита Сокур невідомо. "Метеоролог" був активний у соцмережах 30 липня. ​
Микита Сокур
Окупант Микита Сокур був ліквідований в Україні / Фото facebook.com/irakli.komaxidze, УНІАН

На війні в Україні ліквідований старший сержант російської окупаційної армії Микита Сокур з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

"Немирна звістка прийшла в м. Мирний Архангельської області. В Україні ліквідований 25-річний російський окупант, старший лейтенант Микита Сокур. Молодий офіцер служив на посаді начальника метрологічної (!) служби в одній з частин Східного військового округу", - написав у Facebook OSINT-розслідувач Іраклі Комахідзе.

Комахідзе також опублікував посилання на сторінку дружини ліквідованого окупанта Валерії Молчанової із закликом висловити їй "співчуття". Правда, зараз дружина окупанта закрила сторінку, імовірно, через потік повідомлень.

відео дня

Як і коли був ліквідований окупант Сокур не повідомляється. "Метеоролог" був активний в соцмережах 30 липня.

Окупант Микита Сокур
Окупант Микита Сокур зі своєю дружиною Валерією Молчановою / Фото facebook.com/irakli.komaxidze
 Микита Сокур
Микита Сокур служив в одній з частин Східного військового округу / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

Єдина публічна згадка про ліквідацію Сокура зустрічається в дописі директора школи, яку закінчив російський загарбник. За його словами, "гірка звістка" про "денацифікацію" окупанта докотилася до Архангельської області 19 серпня.

'Град не побачив': в Україні ліквідований окупант-метеоролог з РФ

Як відреагували в мережі:

'Град не побачив': в Україні ліквідований окупант-метеоролог з РФ
'Град не побачив': в Україні ліквідований окупант-метеоролог з РФ
'Град не побачив': в Україні ліквідований окупант-метеоролог з РФ

Як повідомляв Главред, в Росії помер льотчик Вадим Алаєв, який потрапив у полон після того, як бомбив мирні населені пункти України. Його повернули країні-агресору під час обміну полоненими 19 квітня. Вже вдома він помер від страшних опіків, отриманих у вертольоті, що загорівся після удару українських військових.

Захисникам України вдалося ліквідувати двох найкращих пілотів у російській армії. Підполковник Максим Потьомін і полковник Анатолій Стасюкевич загинули внаслідок удару по російських військах в районі Донецька. Обидва були льотчиками-винищувачами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти