У паніці тікали в ліс: українські десантники знищили десятки бурятів на Донбасі

9 червня 2022, 13:58
Українські захисники нанесли точний удар по ворожим військам, які намагалися сховатися у будинку місцевих жителів.
У паніці тікали в ліс: українські десантники знищили десятки бурятів на Донбасі
ЗСУ знищили десятки окупантів з Бурятії / Скріншот

На Донеччині українські військовослужбовці майстерно знищили понад 20 ра**истів з Бурятії. Вони переховувались у будинку місцевих жителів. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Точний удар по позиції ворога нанесли військовослужбовці 79-ї десантно-штурмової бригади. Відкоригувати координати вдалося за допомогою дрона, який визначив точні позиції бурятів.

"Мовчання бурятів" – новий сезон у селі Діброва Донецької області. Точними ударами артилерії нашої 79-ї десантно-штурмової бригади знищено понад 20 бурятів з окупантської армії. Про це свідчать дані радіоперехоплень", – написав Геращенко.

відео дня

читайте такожОкупанти божеволіють на фронті: записують відео в Tik-Tok під пісні про ЗСУ

Нещодавно стало відомо, що українські бійці накрили ворожі війська, які намагалися вдарити у фланг українським підрозділам. Рашисти в паніці тікали від українських артилеристів.

Нагадаємо, бійці ЗСУ здійснили два точні удари з авіації по скупченню сил російських окупантів і по одному з їхніх опорних пунктів у Херсонській області. Також вони знищили 3 ворожі склади боєприпасів і 30 окупантів.

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що російські окупанти у кількох місцях на Донбасі обстріляли позиції українських воїнів та висунулися на штурм.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти