В Одеській області у військовій частині офіцер побив військовослужбовця

14 серпня 2023, 13:55
В Одеській області у військовій частині побили військовослужбовця, повідомляє ДБР. Тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині.
ДБР
ДБР займається розслідуванням інциденту / колаж Главред, фото УНІАН

В Одеській області у військовій частині жорстоко побили одного з військовослужбовців. Про це повідомили представники пресслужби ДБР.

До слідчих надійшла інформація, що після бійки у військовій частині в лікарню госпіталізований військовослужбовець з серйозними забоями голови. Співробітники Державного бюро розслідувань провели слідчі дії, вилучили відеозаписи інциденту, опитали свідків, а також поговорили з потерпілим у лікарні.

За даними працівників, тілесні ушкодження завдав офіцер, який того вечора був відповідальним по цій військовій частині.

відео дня

Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою посадовою особою влади або службових повноважень (частина 5 стаття 426-1 КК України). Триває досудове слідство, встановлюються всі деталі події.

Побиття
Побиття

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що воєнком із Закарпаття змушував солдатів будувати собі маєток. Як вказує пресслужба ДБР, воєнком щонайменше з початку березня 2023 року "відрядив" підлеглих на будівництво будинку. Державне бюро розслідувань повідомило йому про підозру.

Також раніше повідомлялося, що воєнком за час війни став доларовим мільйонером. Воєнкома з міста Південне Одеської області Єгора Смирнова відправили на фронт через скандал про нібито незаконне збагачення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти