У Маріуполі ЗСУ ліквідували командира 810-ї бригади морпіхів Чорноморського флоту

23 березня 2022, 18:28
Це вже п'ятий убитий під Маріуполем військовий такого рівня.

Танк
ЗСУ ліквідували офіцера РФ / Нацполіція

Окупанти продовжують атакувати Маріуполь. Але 22 березня ЗСУ ліквідували там командира 810-ї бригади морської піхоти Чорноморського флоту. Зазначається, що це вже п'ятий убитий під Маріуполем військовий такого рівня.

"Протягом доби бійці ППО збили 6 російських літаків, 1 вертоліт, 5 безпілотників і 5 крилатих ракет. Всього за час війни українські військові знищили 105 літаків РФ, що становить окрему повітряну армію", - повідомив у зверненні радник голови офісу Президента України Олексій Арестович.

читайте також"Росія може посилити бомбардування": в CNN дали прогноз війни в Україні на наступний тижденьТакож, за його словами, важка ситуація залишається в Чернігові.

"Там зараз немає водо, електро і газопостачання. Військові утримують оборону. Забезпечуються гуманітарні коридори. Чернігів ще битиметься і я думаю, що ворогові не вдасться не те, щоб його взяти, а навіть наблизитися до міста", – додав Арестович.

Нагадаємо, видання CNN поспілкувалося з експертами і виділило п'ять речей, на які варто звернути увагу в найближчі тижні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти