В Ірпені троє окупантів одночасно по-звірячому ґвалтували молоду дівчину

9 квітня 2022, 16:02
Зґвалтування суворо заборонені статтею 27 Женевської конвенції Про захист цивільного населення під час війни.
насильство, Росія
Насильство / Reuters, pixabay

У Київській області в місті Ірпінь, де кілька тижнів окупанти здійснювали звірства проти українців, трапився ще один моторошний випадок.

Як розповіла Уповноважена ВР України з прав людини Людмила Денисова, в Ірпені троє окупантів жорстоко зґвалтували 20-річну дівчину.

"Рівень жорстокості армії терористів і катів РФ не знає кордонів - згвалтовані діти ... жінка 20 років, згвалтування трьома окупантами відразу в усі можливі місця. Ірпінь... Немає такого місця ні на землі, ні в пеклі, де ра**истські злочинці зможуть сховатися", – написала вона.

Денісова підкреслила, що зґвалтування суворо заборонені статтею 27 Женевської конвенції Про захист цивільного населення під час війни 1949 року.

читайте такожПорізав ножем і погрожував пістолетом: 20-річний окупант жорстоко зґвалтував жінку під Харковом

Нагадаємо, з початку вторгнення Росії в Україну офіс Уповноваженого з прав людини вже почав отримував скарги від українців про статеві злочини скоєних проти них російськими військовими.

Крім того, у Київській області окупанти зґвалтували жінку. 33-річна українка Наталія розповіла, що над нею кілька годин знущалися п'яні російські окупанти. Перед цим військові застрелили її чоловіка і собаку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти