В Ірпені 11 окупантів зґвалтували 9-річну дівчинку та вирізали на грудях літеру Z

6 квітня 2022, 06:27оновлено 6 квітня 2022, 10:55
У маленької дівчинки не було статевих органів, їх просто розірвали. На тілі дитини знайшли одинадцять різних зразків сперми.
Ірпінь, війна, згвалтування
В Ірпені окупанти по-звірячому зґвалтували дитину / Колаж Reuters , zakon.kz

В Ірпені російські окупанти вбили батьків 9-річної дівчинки, а потім по-звірячому зґвалтували дитину. На її грудях вирізали букву "Z".

Подробиці страшної історії, що сталася під час окупації Київської області, розповіли у Facebook. Описала події журналістка Аліна Дубовська.

"Батьків застрелили ра**исти. Найімовірніше, їхня дев'ятирічна дочка це бачила. Маленьку дівчинку зґвалтували одинадцять, я не знайду слово сказати хто. Напевно, в українській мові немає такого слова. Принаймні, експертиза показала, що саме стільки різних зразків сперми було на тілі дівчинки. У дитини не було статевих органів - нелюди розірвали її", - написала жінка.

відео дня

"На цьому вони не зупинилися. Вони вирізали на грудях ангела букву Z і розпороли їй живіт", - додала вона.

В Ірпені 11 окупантів зґвалтували 9-річну дівчинку та вирізали на грудях літеру Z
В Ірпені 11 окупантів зґвалтували 9-річну дівчинку та вирізали на грудях літеру Z

Ще один користувач соцмережі Олександр Литвинов розповів, що до Польщі привезли 14 дівчаток з Бучі та Ірпеня. Найстаршій з них 14 років. У всіх дівчат вибиті зуби. Всі неодноразово зґвалтовані.

"Їхніх батьків розстріляли у них на очах. А їм сказали, що "залишаємо вас в живих, щоби пам'ятали і боялися росіян", - написав Литвинов.

В Ірпені 11 окупантів зґвалтували 9-річну дівчинку та вирізали на грудях літеру Z

Як повідомляв Главред, Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова заявила, що зґвалтування стало ще однією зброєю путінської армії проти мирного населення на тимчасово окупованих територіях. За її словами, з кожним днем війни в Україні фіксується все більше випадків сексуального насильства з боку загарбників.

У Харківській області російський окупант понад тиждень ґвалтував 29-річну жінку, яка доглядала за своєю немобільною матір'ю. За тиждень він заговорив "про кохання" і запропонував відправити її подалі від війни. У відповідь на відмову, окупант застрелив стару маму на очах у дочки. Жінці вдалося врятуватися, зараз вона проходить реабілітацію.

У селищі Мала Рогань Харківської області російський військовослужбовець побив і неодноразово зґвалтував 31-річну жінку, яка разом з 5-річною донькою, матір'ю, сестрою, братом та іншими мешканцями населеного пункту ховалася в школі. Російський бойовик розрізав жінці шию і щоку ножем, відрізав волосся, бив її книгою по обличчю. Коли російські окупанти пішли, жінці разом з сім'єю вдалося пішки дістатися Харкова й отримати необхідну медичну допомогу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти