На Хмельниччині чоловік повісив кота за те, що тварина їла з його тарілки

2 лютого 2022, 20:05
Тіло вбитої тварини знайшли поліцейські, коли прийшли до чоловіка поговорити про конфлікт, який стався за його участі.
На Хмельниччині чоловік повісив кота за те, що тварина їла з його тарілки
На Хмельниччині чоловік повісив кота, бо той їв з його тарілки / 1zoom.ru

У Хмельницькій області чоловік може потрапити за ґрати на термін до 3 років через вбивство свого кота.

Жорстоко вбиту тварину знайшли поліцейські на одному з подвір’їв у селі Куча Новоушицького району, повідомляє пресслужба поліції Хмельниччини.

Правоохоронці прийшли додому до 40-річного чоловіка, щоб поговорити про конфлікт, який стався за його участі декілька днів тому, і наткнулися на страшну знахідку. При цьому сам господар дому пояснив, що розсердився на тварину, бо та їла з його посуду.

відео дня

"Зайшовши на подвір'я, поліцейські побачили на металевій перекладині повішеного кота. Господар пояснив, що, прокинувшись вранці, побачив, як його кіт на столі їсть з тарілки. Це його обурило, тому, мовляв, він так і вчинив", – зазначають у поліції.

За цим фактом правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Чоловіку загрожує ув’язнення терміном 1 до 3 років або позбавлення волі на строк від 2 до 3 років.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі ветеринари врятували кота після півгодинного "прання" у пральній машині. Кіт Броша заліз в барабан і сховався там під речами. Господарі цього не помітили і включили машинку. Крики тварини його власники почули лише через півгодини.

Також на Закарпатті рятувальники винесли з палаючого будинку чотирьох цуценят. Під час гасіння пожежі вони випадково почули дивний писк з-під ліжка в одній з кімнат.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти