У Херсоні окупанти готують криваві провокації в "день РФ" - ОК Південь

12 червня 2022, 15:18
На окупованій Херсонщині розгорнуто програму святкування так званого дня РФ.
Херсон
/ Фото Суспільне

В оперативному командуванні Південь не виключають провокаційних обстрілів російськими окупантами людей в Херсонської області, які нібито святкують день Росії.

"У нашій операційній зоні обстановка напружена, динамічна, але підконтрольна силам оборони. Противник продовжує зміцнення рубежів оборони вздовж лінії зіткнення і психологічний пресинг на мирне населення регіону", - йдеться в повідомленні на сторінці ОК Південь в Facebook.

Зазначається, що на окупованій Херсонщині розгорнуто програму святкування так званого дня Росії з урочистостями та масовими заходами.

"У той же час, за наявною інформацією, окупаційні війська готують провокаційні обстріли таких скупчень людей з подальшим звинуваченням Збройних сил України", - наголошується в повідомленні.

Також зазначається, що колаборанти поширюють фейкову інформацію про те, що в Херсоні черга за паспортами Російської Федерації сягає 4 тис. осіб.

"Насправді ж, тільки більше 20 посіпак окупаційної влади отримали так звані "квитки на втечу". Решта херсонців свідомо ігнорують примусову паспортизацію ра**истів", - підкреслили в командуванні.

читайте також"Ганебний сором": ра**исти зганьбилися з "днем РФ" в окупованому Херсоні

Раніше радник глави ОП Михайло Подоляк заявив про те, що серед факторів, чому російським окупантам вдалося швидко захопити південь України, в тому числі допущені помилки.

Разом з тим він упевнений в тому, що на сьогодні головне – звільнити від окупантів Херсон і область, включаючи Арабатську стрілку.

Дивіться онлайн новини Херсона

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти