Знищено людей заступника голови АП Путіна: деталі удару по окупантах у Донецьку

1 січня 2024, 19:49
Удар було завдано по високопоставленим окупантам РФ, які зібралися в готелі "Донбас Палас".
Кирієнко
У Донецьку знищені представники Сергія Кирієнка / Колаж: Главред: Фото: УНІАН, скріншот

Стали відомі нові подробиці удару по окупантах РФ у захопленому Донецьку у ніч на 1 січня.

У російських Telegram-каналах підтверджується інформація про те, що удар було завдано по високопоставленим окупантам РФ, які зібралися в готелі "Донбас Палас".

"У той час там проходило святкування Нового року за участю кількох високопоставлених військових, воєнкорів і чиновників місцевої адміністрації", - наголошується в повідомленні.

відео дня

Уточнюється, що всього в готелі були присутні не більше 20 осіб - учасників закритої вечірки.

"До цього моменту відомо мінімум про шістьох загиблих. Хоча публічно заявили про чотирьох. За нашими даними, в числі загиблих двоє непростих гостей з Москви. Їх візит до Донецька зберігався в таємниці і про їх загибель не поспішали доповідати в столицю. Обидва входять до найближчого оточення Сергія Кирієнка (заступника голови АП диктатора Володимира Путіна, - ред.)", - підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що в Донецьку було шість "прильотів" по готелю з окупантами. У готелі зібралася на новорічну вечерю "еліта" окупантів разом з московськими гостями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Донецьку - потужна "бавовна": був "приліт" по військовій базі окупантів. Вибух прогримів у Будьонівському районі тимчасово окупованого Донецька. Клуби чорного диму видно з різних частин міста.

Раньше у глибокому тилу окупантів стався сильний вибух. У селищі Сєдове Донецької області, який розташований на березі Азовського моря, в небо піднявся величезний вогненний стовп і звучить детонація. За даними радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, на місці "прильоту" була стоянка військових машин окупантів, а також склад БК.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти