Темрява для окупантів була "пекельною": мер Мелітополя розповів про вдале "відпрацювання" ЗСУ по ворогу

9 серпня 2022, 16:33
Збройні сили України продовжують точково та конкретно бити по складах боєприпасів російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях.
ВСУ, вибух
Мер Мелітополя розповів про вдале "відпрацювання" ЗСУ по ворогу / Фото УНІАН

Українська армія продовжує точково бити по складах боєприпасів російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Вчора з 22: 30 протягом 2 годин – до 10 гучних вибухів у західній частині Мелітополя. Чітко зараз не можемо назвати місця, де були вибухи", – сказав він.

Федоров зазначив, що серед загарбників є поранені і вбиті.

Крім того, за даними чиновників, 9 серпня в Мелітополі сталися чергові вибухи. Місцеві жителі повідомляли, що дим був чітко видно в районі військової бази окупантів. Її ЗСУ атакують вже вчетверте.

"Вже точно видно, що ВСУ збираються звільняти Мелітополь разом з усіма його жителями, які чинять опір, перебуваючи в окупації вже шостий місяць", – підсумував градоначальник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 7 серпня Збройні Сили України на Півдні знищили російський склад боєприпасів, танк Т-62 і десятки росіян.

У п'ятницю, 5 серпня, українська бойова авіація завдала наймасовіший за всю війну удар по російських окупантах в Херсонській області. Про це розповів радник глави Офісу президента України Олексій Арестович. За його словами, якщо такі авіанальоти триватимуть ще кілька днів, то російським військам там буде "дуже погано".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти