Техніку розносило на шматки: ЗСУ за допомогою HIMARS знищили 2 командні пункти окупантів

26 червня 2022, 08:24оновлено 26 червня 2022, 11:10
Американська РЗСО успішно застосовується на фронті.
Техніку розносило на шматки: ЗСУ за допомогою HIMARS знищили 2 командні пункти окупантів
ЗСУ за допомогою HIMARS знищили 2 командних пункти окупантів / скріншот

Збройні Сили України успішно застосували американські системи залпового вогню HIMARS, знищивши два командні пункти російської армії.

Зокрема, воїнам вдалося вдарити по командному пункту 20 армії Західного військового округу ЗС РФ( в/ч 89425, Вороніж), що дислокувався в будівлі школи в Ізюмі, повідомляє Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm.

Також захисники України знищили передовий пункт управління десантних військ ЗС РФ. За інформацією ССО, атаку здійснили на Донбасі. Розвідники виявили колону ворога, що налічувала 6 РСЗВ" Ураган", транспортно-заряджаючі машини, бензовози, вантажівки, машини управління вогнем, БТР і БМП.

відео дня

"Вдало навівши артилерію, воїни ССО коригували вогонь українських гармат, поки ті розносили ворожу техніку на шматки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, обіцяні чотири установки американської артилерійської ракетної системи M142 HIMARS прибули в Україну 23 червня. Про це повідомляв міністр оборони України Олексій Рєзніков. Він заявив, що це літо буде для російських окупантів дуже спекотним, а для багатьох стане останнім.

Потужний РСЗВ вже кілька днів перебуває в Україні, і тепер головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав, як з такою технікою працюють українські воїни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти