Сили оборони вдало вдарили та пошкодили у Чорному морі два російські патрульні кораблі - СтратКом ЗСУ

14 вересня 2023, 20:00оновлено 14 вересня 2023, 20:50
Вранці 14 вересня сили оборони завдали нищівного удару по ворожих кораблях патрулювання з проекту "Василь Биков", повідомляють у Страткомі ЗСУ.
Корабель биків, вибух
Атака на флот окупантів сталася в південно-західній частині Чорного моря - СтратКом ЗСУ / колаж Главред, фото kchf і ua.depositphotos.com

Вранці в четвер, 14 вересня, сили оборони завдали нищівний удар по ворожих кораблях патрулювання проекту "Василь Биков". Про це повідомили у Страткомі ЗСУ.

Як пишуть українські офіцери, обидва судна отримали пошкодження і поки не можуть виконувати свої завдання в морі.

Атака на флот окупантів сталася в південно-західній частині Чорного моря, де кораблі противника ведуть бойове чергування.

відео дня

До слова, патрульні кораблі проекту 22160 класу "Василь Биков" -це серія російських корветів 3-го рангу з керованим ракетним озброєнням ближньої і дальньої морської зони. Ці судна призначені для патрульної служби з охорони територіальних вод.

656

Вибухи в Севастополі 13 Вересня

Вночі 13 Вересня у Севастополі гриміли потужні вибухи - окупаційна влада міста заявила про ракетний удар і потужну пожежу на судноремонтному заводі.

У Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що в окупованому Севастополі в результаті нічної атаки був вражений великий російський десантний корабель. Також пошкоджено підводний човен РФ.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував нічні удари по військових кораблях російських окупантів у Севастополі.

Він підкреслив, що такі удари є єдиною гарантією безпеки для торгових шляхів і відповіддю на спроби терористичної Росії перетворити голод на зброю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти