Штаб ворога злетів у повітря: ракети HIMARS обезголовили полк "елітних" військ РФ

20 квітня 2024, 19:08
2300
Командний пункт РФ розмістили у двоповерховій адміністративній будівлі в центральній частині Бахмута.
ГІМАРС
По окупантах у Бахмуті завдано удару / Wikipedia, УНІАН

В окупованому Бахмуті Донецької області ракетами HIMARS було завдано удару по командному пункту росіян із 331-го парашутно-десантного полку 98-ї дивізії.

У результаті удару знищено 8 офіцерів російських окупантів. Про це у своєму Telegram пише військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

За його словами, серед них були начальник розвідки полку, начальник артилерії, начальник зв'язку полку, старший помічник начальника штабу полку.

відео дня

Цаплієнко додав, що командний пункт РФ у Бахмуті розмістили у двоповерховій адміністративній будівлі в центральній частині міста.

Зазначимо, що в російських Telegram-каналах також публікують інформацію про удар по штабу окупантів у Бахмуті.

Скріншот
/ Скріншот

Ситуація на фронті - останні новини по темі

Нагадаємо, у захопленому Росією Луганську прогриміли потужні вибухи. Удар було завдано по машинобудівному заводу, який окупанти використовують для військових потреб. Після вибухів на місці прильотів виникла пожежа, а над містом піднявся великий стовп чорного диму.

Раніше Україна використовувала безпілотники для атаки на військову частину росіян у місті Ковилкіно в Мордовії. Атака була спрямована на 590-й окремий радіотехнічний вузол в/ч 84680, де розташований радіолокатор 29Б6 "Контейнер".

Як раніше повідомляв Главред, у ніч на 5 квітня в Ростовській області Росії прогриміли вибухи, які було чути також в Енгельсі Саратовської області. Безпілотники атакували військовий аеродром у Ростовській області.

Наступ Росії 2024

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов прогнозує, що РФ може піти в наступ на фронті найближчими місяцями. За його словами, дати відсіч ворогові без військової допомоги союзників Україні буде "катастрофічно важко".

Військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула вважає, що окупанти можуть піти в новий наступ. Багато хто не виключає просування в напрямку Харкова. Постійні обстріли можуть вказувати на підготовку росіян.

Військовий експерт Михайло Самусь заявив, що РФ готує новий наступ на травень-червень, оскільки збирає резерв із контрактників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти