РФ запустила ракети по Кропивницькому: пролунали потужні вибухи

15 квітня 2024, 17:17оновлено 15 квітня, 17:58
15 квітня у Кропивницькому було чутно вибухи під час повітряної тривоги.
РФ запустила ракети по Кропивницькому: пролунали потужні вибухи
РФ запустила ракету по Кропивницькому / колаж: Главред, фото: unsplash, Вікіпедія

Країна-агресорка Росія 15 квітня атакувала Україну, ймовірно, балістичним озброєнням. Відомо про вибухи у Кропивницькому.

Повітряну тривогу у регіоні оголосили о 16:25, вже о 16:28 пролунали два вибухи, передає Суспільне. Водночас у Повітряних силах Збройних сил України попереджали про ракетну небезпеку.

Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у своєму Telegram-каналі написав, щоб очевидці нічого не фотографували і не поширювали у Мережі.

відео дня

"Ворог атакував Кіровоградщину. У Кропивницькому районі попередньо без руйнувань цивільної інфраструктури. Працюють відповідні служби. Зберігаймо інформаційну тишу", - повідомив Райкович.

РФ запустила ракети по Кропивницькому: пролунали потужні вибухи
У Кропивницькому пролунало два вибухи / скріншот: Telegram

Атака по Україні: що відомо

Нагадаємо, що 11 квітня РФ атакувала Україну усім арсеналом. Російські окупанти у ніч на четвер і вранці здійснили черговий комбінований удар по Україні із застосуванням ударних дронів та ракет. Вибухи пролунали у Київській, Львівській та Харківській областях.

В Одесі прогриміли два вибухи. Повітряна тривога лунала у половині областей України – на півдні, сході на у центрі нашої держави. Перед цим Повітряні сили попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. рф завдавала ударів по Одещині різними видами ракет.

Росія завдала ракетного удару по Миколаєву. Мер міста Олександр Сєнкєвич підтвердив потужний вибух у місті, водночас, у Повітряних Силах ЗСУ повідомляли про загрозу ракетного удару. Віталі Кім повідомив, що внаслідок обстрілу міста є загиблі та поранені.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти